Stichting "het steunpunt" is een vrijwilligersorganisatie die ondersteuning biedt aan (ex) kankerpati├źnten, chronisch zieken en famillie , in Zeeuws Vlaanderen.

Dit kan zijn in de vorm van informatie, maar ook hebben wij een groot aantal leuke activiteiten, meestal in de vorm van een workshop.Zodat mensen even hun zorgen, kunnen vergeten en waar nodig wij een luisterend oor bieden.

Een van deze workshops is papiercreaties en hier zullen we de creaties tonen die tijdens de workshops gemaakt worden.De workshop is iedere tweede donderdag van de maand in het rivierenhuis in Terneuzen en begint om 10.00.Deelname kost € 5,00 per keer, dit is inclusief het materiaal en de koffie.

Aanmelden kan via makimo@zeelandnet.nl

Over onze sponsoren

De stichting is volledig afhankelijk van  vrijwilligers, giften en donaties.
Hier vindt u dan ook meer informatie over onze sponsoren. Klik op de paarse tekst, om naar hun webwinkel te gaan.

Creapaleis is een webwinkel voor alle creabea's met artikelen voor verschillende creatieve hobby's, zoals kaarten maken, scrappen, stempelen.

SCROBBY Heeft een prachtig en zeer uitgebreid assortiment van de meest toonaangevende merken op het gebied van scrapbooking & mixed media vanuit de hele wereld.

stampinback Een zeer ruim gesorteerde webwinkel voor stempel en stempelbenodigdheden.
En op verzoek maken zelf gepersonaliseerde stempels.

scrapbookatelier Hier kun je terecht voor leuke workshops, zeer mooie stempels( eigen stempellijn), en alle andere scrapboek materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten